GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
Προστασία εναντίων ψυχικής επίθεσης

 


Τα εξής μέτρα προορίζονται για όσους δέχονται κακόβουλη ενέργεια ή μαύρη μαγεία, αλλά και για τους βαρειά δαιμονισμένους. Οι τελευταίοι θα δυναμώσουν μέσω αυτών των πρακτικών και οι οντότητες που τούς  βασανίζουν θα αποδυναμωθούν, ώστε να μπορέσουν να απελευθερωθούν πιο εύκολα. Όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Επικοινωνήστε μαζί μου και ο πνευματικός μου οδηγός θα σάς πει ποια είναι τα κατάλληλα μέτρα για σας και θα σάς προτείνει μόνιμες λύσεις.

1.Φορέστε ένα κομμάτι καθρέφτη πάνω σας, ώστε η αρνητική ενέργεια που σάς στέλνουν να αντανακλάται. Αν δεν θέλετε να τραβάτε την προσοχή, φτιάξτε ένα μενταγιόν με καθρέφτη σε κάποιον τεχνίτη. Μπορείτε να κολλήσετε τον καθρέφτη στη ζώνη σας, την τσάντα σας ή τη ζακέτα σας.

2. Κάντε το εξής τελετουργικό: Ανάψτε ένα άσπρο κερί  κατά προτίμηση μέρα και συγκεντρωθείτε πάνω στις προθέσεις σας, οι οποίες πρέπει να είναι από θετικές έως ουδέτερες, δηλαδή  να μην επιθυμείτε το κακό του ατόμου που σάς βλάπτει. Πάρτε ένα κομμάτι καφέ χαρτί (ένα κομμάτι από σακούλα μανάβικου κάνει μια χαρά) και γράψτε πάνω «Ζητάω από τις δυνάμεις του Φωτός (ή τον Θεό) να μπλοκάρει κάθε αρνητική επιρροή του τάδε ατόμου πάνω μου, είτε αυτή είναι σωματική, ψυχική, συναισθηματική ή πνευματική, εφ’ όσον αυτό δεν αντιτίθεται στην αποστολή μου» Ανάψτε ένα λευκό κερί και διαλογιστείτε λίγο πάνω στην πρόθεσή σας αποφεύγοντας τα αρνητικά συναισθήματα. Πάρτε μια πλαστική σακκούλα, γεμίστε την με νερό, ρίξτε μέσα το χαρτί, λίγο αγιασμό και λίγο αλάτι θαλάσσης, κλείστε την και βάλτε την στην κατάψυξη. Αν κάνετε απόψυξη, ξανακάντε το τελετουργικό από την αρχή.

3. Οραματιστείτε ότι όλο σας το σώμα γεμίζει λευκό, θεϊκό φως και σχηματίζει μια τεράστια σφαίρα φωτός όπου βρίσκεστε στη  μέση. Αν δεν μπορείτε να το φανταστείτε, ζητήστε από τους αγγέλους να σάς ρίξουν το δικό τους φως.

4. Αν σάς κάνουν μάγια, χρειάζεται να οραματίζεστε αρκετές φορές την ημέρα μια ασπίδα φωτός γύρω από σας. Αφού τη φτιάξετε, εμπλουτίστε την με πολλές στρώσεις και διάφορα υλικά. Βάλτε μια αφρώδη επένδυση ώστε οι επιθέσεις να απορροφούνται. Πειραματιστείτε με διαφορετικά σχήματα (π.χ. τετράεδρα, δεκάεδρα, κτλ.) και υλικά (π.χ. μέταλλα). Στο εξωτερικό στρώμα οραματιστείτε έναν καθρέφτη.  Όταν η ασπίδα είναι αρκετά δυνατή, μπορείτε να βάλετε μέσα και άλλα άτομα που κινδυνεύουν. Η ασπίδα πρέπει να ενδυναμώνεται καθημερινά όσο διάστημα συνεχίζεται η επίθεση. Επίσης οραματιστείτε ένα καθρέφτη στο ηλιακό σας πλέγμα όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με έναν εχθρό.

5. Οραματιστείτε καθώς  σάς παίρνει ο ύπνος ότι σάς καλύπτουν τα χρυσά φτερά του Αρχάγγελου Μιχαήλ.

6. Βάλτε εικόνες του Αρχάγγελου Μιχαήλ σε κάθε δωμάτιο, εκτός από το μπάνιο. Γενικά βοηθάνε και οι εικόνες αγίων και άλλων αγγέλων, αν είστε σίγουροι ότι είναι φωτεινοί (το λέω γιατι οι περισσότεροι «άγιοι» δεν είναι άγιοι, αλλά σκοτεινοί εξωγήινοι).

7. Κάντε αγιασμό στο σπίτι σας, αν όχι με παπά, μόνοι σας, με λιβάνι ή φασκόμηλο και ραντίστε όλα τα δωμάτια με αγιασμό (θα τον βρείτε κάθε πρώτη του μηνός στις ορθόδοξες εκκλησίες). Περάστε το λιβάνι από όλες τις ηλεκτιρκές και ηλεκτρονικές συσκευές, τα παράθυρα, τις πόρτες και τα συρτάρια ενώ ζητάτε να φύγουν όλα τα κακά πνεύματα. Κάντε ευχέλαιο ή αγιασμό και στη δουλειά.

8. Βάψτε το σπίτι σας με φωτεινά και ζωηρά χρώματα, κάντε ανακαίνηση, ξαναδιακοσμήστε το, βάλτε καινούργια καλύμματα σε φωτεινά χρώματα και να ντύνεστε επίσης με φωτεινά χρώματα.

9. Βάλτε φρέσκα λουλούδια στο σπίτι σας ή και γλάστρες στο μπαλκόνι σας.

10. Να ακούτε απαλή και μελωδική μουσική, κατά προτίμηση κλασσική.

11. Να θρέφεστε υγιεινά με πολλά λαχανικά και φρούτα.

12. Να προσεύχεστε, να πηγαίνετε στην εκκλησία, ακόμα και όταν είναι άδεια, στη λειτουργία, μεταλάβετε. Πηγαίνετε σε ενεργειακούς τόπους, όπως η Ακρόπολη.

13. Διατηρείστε θετική σκέψη, ελπίδα, αισιοδοξία. Ακούτε θετικές υποβολές για ενδυνάμωση των θετικών σκέψεων (θα βρείτε πολλά τέτοια CD στο ίντερνετ).

14. Ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα όπως χειροτεχνία ή διαβάστε κάτι που σάς ενδιαφέρει ή σάς εμπνέει.

15. Αποφεύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους, τους μίζερους και τα ενεργειακά βαμπίρ. Κάντε παρέα μόνο με αυτούς που σάς κάνουν να αισθάνεστε καλά, και αν δεν υπάρχουν, καλύτερα να είστε μόνοι.

16. Να κοιμάστε με μια προστατευτική πέτρα κάτω από το μαξιλάρι σας, όπως το τυρκουάζ, ο μαλαχίτης ή το λάπις λάζουλι.

17. Φροντίστε να μπαίνει ήλιος στο σπίτι σας και κάντε συχνούς περιπάτους στη φύση ή έστω στην πόλη.

18. Γυμναστείτε.

19. Βάλτε στην κρεββατοκάμαρά σας ένα βαζάκι με αλάτι και ένα χαλαζία. Αλλάζετε το αλάτι κάθε μήνα.

20. Μείνετε μακρυά από καταχρήσεις (ποτό, κάπνισμα, ναρκωτικά, υπερκατανάλωση φαγητού και γλυκών, ανούσιο σεξ, τηλεόραση, βιντεοπαιχνίδια, κτλ.). Παν μέτρον άριστον (αλλά ναρκωτικά καθόλου).

21. Κάντε κάποιο ταξίδι, έστω και μόνοι σας, ακόμα και μακρυνό και σε άλλο πολιτισμό.

22. Κρατείστε το σπίτι σας και τον εαυτό σας καθαρό.

23. Πάρτε ένα κατοικίδιο, κατά προτίμηση γάτα, η οποία απορροφά την αρνητική ενέργεια.

24. Να έρχεστε σε συχνή επαφή με παιδιά.

25. Αποφεύγετε να βλέπετε ειδήσεις ή άλλες αρνητικές εκπομπές στην τηλεόραση. Δείτε καλύτερα μια κομωδία, ένα ντοκυμαντέρ ή κάτι που θα σάς ευχαριστήσει.

26. Αν έχετε εφιάλτες, να βάζετε τα παπούτσια σας ή τις παντόφλες σας με τις μύτες να βλέπουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

27. Αλλάξτε χτένισμα, κόψτε ή βάψτε τα μαλλιά σας.

28. Χωρίς να το παρακάνετε, λίγη «shopping therapy» βοηθάει. Αγοράστε μικρά αλλά όμορφα αντικείμενα με λίγα χρήμματα.

29. Φτιάξτε κάποιο καινούργιο φαγητό ή γλυκό. Γενικά, ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

30. Συχγωρείστε όλους όσους σάς έχουν βλάψει, συμπεριλαμβανόμενου και του εαυτού σας.

31. Αν κινδυνεύετε να σάς απαγάγουν εξωγήινοι, κάνετε το εξής τελετουργικό: Αγοράστε 5 διαυγείς χαλαζίες και φορτίστε τους λέγοντας 33 φορές για τον καθένα, κρατώντας τον στο δεξί σας χέρι και οραματιζόμενοι γαλάζιο χρώμα «Ζητώ την προστασία του Αρχάγγελου Μιχαήλ σ’αυτόν τον κρύσταλλο». Τον ευχαριστείτε. Να έχετε τον ένα πάντα πάνω σας. Τους άλλους 4 βάλτε τους σε κάθε πόδι του κρεββατιού σας αφού το τυλίξετε με χάλκινο σύρμα. Θα δημιουργηθεί σιγά-σιγά ένα δονητικό πεδίο που θα εμποδίζει τους εξωγήινους να σάς εντοπίζουν.

32. Γι’ αυτούς που προτιμούν να πουν μια προσευχή, συστήνω την εξής στον Αρχάγγελο Μιχαήλ:
«Άγιε Μιχαήλ Αρχάγγελε, υπεράσπισέ μας την ημέρα της μάχης. Γίνε ο φρουρός μας ενάντια στην κακία και τις παγίδες του διαβόλου. Ο Θεός ας τον επιτιμήσει, παρακαλούμε ταπεινά, και κάνε Εσύ, Πρίγκιπα της Επουρανίου Στρατιάς, με τη δύναμη του Θεού, να κατακρημνιστεί στην κόλαση ο διάβολος και όλα τα πονηρά πνεύματα που περιφέρονται στον κόσμο, αναζητώντας τον όλεθρο των ψυχών. Αμήν.»
Να τονίσω ότι η προσευχή πρέπει να λέγεται με την καρδιά, να αισθανόμαστε δηλαδή κάθε λέξη της και χωρίς αρνητικά συναισθήματα, αλλιώς δεν τη λαμβάνει ο παραλήπτης σωστά ή και καθόλου.

33. Μια άλλη προσευχή για προστασία στον αρχάγγελο Μιχαήλ είναι: «Αρχάγγελε Μιχαήλ μπροστά μου, αρχάγγελε Μιχαήλ πίσω μου, αρχάγγελε Μιχαήλ δεξιά μου, αρχάγγελε Μιχαήλ αριστερά μου, αρχάγγελε Μιχαήλ από πάνω μου, αρχάγγελε Μιχαήλ από κάτω μου, αρχάγγελε Μιχαήλ μέσα μου, αρχάγγελε Μιχαήλ παντού γύρω μου.»

34. Τέλος, η απάρνηση του Σκότους  χρησιμεύει για να λύνονται συνειδητές ή υποσυνείδητες συμφωνίες με σκοτεινές οντότητες.
-Στο όνομα του Φωτός, είθε ο Θεός να σε εξοστρακίσει, Σκότος.
-Απαρνιέμαι όλες τις δραστηριότητες του Σκότους.
-Ανακαλώ όλα τα συμβόλαια και τις συμφωνίες, τις προσκλήσεις και επικλήσεις, τις τελετές και τις μυήσεις με το Σκότος.
-Έως την αιωνιότητα, για όσο υπάρχει η ψυχή μου.
-Τάσσομαι με τον μοναδικό Δημιουργό του σύμπαντος, με την αγάπη και το φως.
-Στο όνομα του Φωτός, αμήν.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη λέξη «Φως» με τον Ιησού Χρηστό.


35.Αγοράστε οργονίτες, βάλτε έναν σε κάθε γωνιά του δωματίου σας και κάτω από το κρεββάτι σας και φορέστε άλλον έναν σαν μενταγιόν. Το μενταγιόν θα σάς δώσει 20% περισσότερη ενέργεια και θα μετριάσει τις ψυσικές επιθέσεις. Και ο σταυρός προστατεύει.


36. Για όσους έχουν ενέργειες υψηλής μαγείας πάνω τους από προηγούμενες ζωές συνιστάται ο εξής καθημερινός δεκάλεπτος διαλογισμός-οραματισμός για μερικούς μήνες: Καλέστε τους 7 αρχάγγελους και οραματιστείτε τους γύρω σας να σάς ρίχνουν λευκό θεϊκό φως.


37.Η εξής προσευχή θα συμβάλει στη βελτίωση του κάρμα σας και θα μειώσει τις καρμικές επιθέσεις:

«Θέε μου σε παρακαλώ εξουδετέρωσε τη σκοτεινή δραστηριότητα των παράλληλών μου, οδήγησε τους χαμένους μου εαυτούς στο Φως, διάσπασε τους αιθερικούς μου κλώνους, συγκέντρωσε τα χαμένα κομμάτια ψυχής μου, αποδυνάμωσε τις οντότητές μου και ευλόγησε το σώμα και την ψυχή μου.»


38.Από την προστασία στην επίθεση: Ζητήστε από τον αρχάγγελο Μιχαήλ ένα επιχαλκωμένο σπαθί και μ΄ αυτό χτυπήστε τους δαίμονες που σάς επιτίθονται ή σάς έχουν επιτεθεί. Δε χρειάζεται να τούς βλέπετε, απλά με την πρόθεση θα συντονιστείτε μαζί τους. Φανταστείτε ότι τούς χτυπάτε και έτσι χάνουν τη σκοτεινή τους ενέργεια και πάνε στο Φως. Επίθεση έχετε όποτε έχετε πονοκέφαλο ή άλλους πόνους, σωματικούς ή ψυχικούς, κάποιο ατύχημα  ή σάς χαλάει κάποιο μηχάνημα. Κάντε το με αγάπη, χωρίς αρνητικά συναισθήματα. Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα όπλα, όπως έναν κόπανο, βόμβες φωτός, λάσσο, σχοινιά, καμάκια, κ.λπ.


39. Αφού πάρετε το σπαθί απο τον αρχάγγελο και στείλετε επιτυχώς στο Φως κάποιες οντότητες, φτιάξτε μία τεράστια σφαίρα φωτός όπου θα βάλετε όλο το σπίτι σας και από την οποία θα βγαίνουν θεϊκά χάλκινα (και μη) σπαθιά και λέιζερ φωτός με ρυνίσματα χαλκού. Ο χαλκός δηλητηριάζει τους νεφελίμ και έτσι όλοι πάνε στο Φως -νεφελίμ, δαίμονες κι εξωγήινοι, όσοι είναι πιο αδύναμοι από σας. Οι πιο δυνατοί αποδυναμώνονται. Μπορείτε επίσης να βάλετε σφουγγάρια από φως που να απορροφούν και να εξουδετερώνουν την αρνητική ενέργεια των οντοτήτων, καθώς και καθρέφτες που θα τούς επιστρέφουν όση περισσεύει. Ορίστε η παγίδα να ενεργοποιείται όποτε πλησιάζει κάποια σκοτεινή  οντότητα τη σφαίρα. Μπορείτε φυσικά να επινοήσετε όποιο σχήμα παγίδας θέλετε εσείς. Φρεσκάρετέ τη κάθε βράδυ για μερικά λεπτά και θα δουλέψει αποτελεσματικά. Όλοι μου οι πελάτες τα καταφέρανε. Φυσικά οι καρμικές οντότητες δεν μπορούν να πάνε έτσι στο Φως, παρά μόνο με καρμικό καθαρισμό. Αλλά οδηγώντας στο Φως πολλές άλλες θα μπορέσετε να ανεβείτε επίπεδο ψυχής και να εξισορροπήσετε περισσότερο το κάρμα σας.

40.Φανταστείτε ότι φοράτε μια πανοπλία όταν βγαίνετε έξω, αντιμετωπίζετε κόκκινους (σκοτεινά άτομα), ή ακόμα και στο σπίτι ή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι κόκκινοι θα φεύγουν και οι φωτεινοί θα σας σέβωνται περισσότερο. Θα σας προστατεύει επίσης από μη-καρμικά ατυχήματα.
41.Πίνετε κάθε πρωί πριν πιείτε ή φάτε οτιδήποτε άλλο μια γουλιά αγιασμό. Αυτό θα σας κάνει πιο ανθεκτικό στις επιθέσεις.

42.Μπορείτε  να φτιάξετε το δικό σας αγιασμό και αγιασμένο  λάδι βάζοντας λίγο σε ένα μπουκάλι, πηγαίνοντας σε μια εκκλησία και στραυρώνοντάς τα τρεις φορές καθώς τα  κρατάτε μπροστά σε μια εικόνα του Ιησού Χριστού, ζητώντας Του να τα ευλογίσει. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα γεμίζετε με περισσότερο νερό ή λάδι και θα ευλογηθεί και το υπόλοιπο.

43 Μπορείτε να ευλογήσετε οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο με τον ίδιο τρόπο.

44. Τρίψτε λίγο αγιασμένο λάδι στα επώδυνα σημεία.

45.Μια άλλη χρήσιμη τεχνική για να κατευνάσετε τον πόνο είναι να ζητήσετε και να οραματιστείτε μια ομάδα αγγέλων να σάς στέλνει θείο θεραπευτικό φως στο ευαίσθητο σημείο. 15 έως 20 λεπτά είναι συνήθως αρκετά.

Τα εξής μέτρα προορίζονται για όσους δέχονται κακόβουλη ενέργεια ή μαύρη μαγεία, αλλά και για τους βαρειά δαιμονισμένους. Οι τελευταίοι θα δυναμώσουν μέσω αυτών των πρακτικών και οι οντότητες που τούς  βασανίζουν θα αποδυναμωθούν, ώστε να μπορέσουν να απελευθερωθούν πιο εύκολα. Όμως κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Επικοινωνήστε μαζί μου και ο πνευματικός μου οδηγός θα σάς πει ποια είναι τα κατάλληλα μέτρα για σας και θα σάς προτείνει μόνιμες λύσεις.


1.Φορέστε ένα κομμάτι καθρέφτη πάνω σας, ώστε η αρνητική ενέργεια που σάς στέλνουν να αντανακλάται. Αν δεν θέλετε να τραβάτε την προσοχή, φτιάξτε ένα μενταγιόν με καθρέφτη σε κάποιον τεχνίτη. Μπορείτε να κολλήσετε τον καθρέφτη στη ζώνη σας, την τσάντα σας ή τη ζακέτα σας.


2. Κάντε το εξής τελετουργικό: Ανάψτε ένα άσπρο κερί  κατά προτίμηση μέρα και συγκεντρωθείτε πάνω στις προθέσεις σας, οι οποίες πρέπει να είναι από θετικές έως ουδέτερες, δηλαδή  να μην επιθυμείτε το κακό του ατόμου που σάς βλάπτει. Πάρτε ένα κομμάτι καφέ χαρτί (ένα κομμάτι από σακούλα μανάβικου κάνει μια χαρά) και γράψτε πάνω «Ζητάω από τις δυνάμεις του Φωτός (ή τον Θεό) να μπλοκάρει κάθε αρνητική επιρροή του τάδε ατόμου πάνω μου, είτε αυτή είναι σωματική, ψυχική, συναισθηματική ή πνευματική, εφ’ όσον αυτό δεν αντιτίθεται στην αποστολή μου» Ανάψτε ένα λευκό κερί και διαλογιστείτε λίγο πάνω στην πρόθεσή σας αποφεύγοντας τα αρνητικά συναισθήματα. Πάρτε μια πλαστική σακκούλα, γεμίστε την με νερό, ρίξτε μέσα το χαρτί, λίγο αγιασμό και λίγο αλάτι θαλάσσης, κλείστε την και βάλτε την στην κατάψυξη. Αν κάνετε απόψυξη, ξανακάντε το τελετουργικό από την αρχή.


3. Οραματιστείτε ότι όλο σας το σώμα γεμίζει λευκό, θεϊκό φως και σχηματίζει μια τεράστια σφαίρα φωτός όπου βρίσκεστε στη  μέση. Αν δεν μπορείτε να το φανταστείτε, ζητήστε από τους αγγέλους να σάς ρίξουν το δικό τους φως.


4. Αν σάς κάνουν μάγια, χρειάζεται να οραματίζεστε αρκετές φορές την ημέρα μια ασπίδα φωτός γύρω από σας. Αφού τη φτιάξετε, εμπλουτίστε την με πολλές στρώσεις και διάφορα υλικά. Βάλτε μια αφρώδη επένδυση ώστε οι επιθέσεις να απορροφούνται. Πειραματιστείτε με διαφορετικά σχήματα (π.χ. τετράεδρα, δεκάεδρα, κτλ.) και υλικά (π.χ. μέταλλα). Στο εξωτερικό στρώμα οραματιστείτε έναν καθρέφτη.  Όταν η ασπίδα είναι αρκετά δυνατή, μπορείτε να βάλετε μέσα και άλλα άτομα που κινδυνεύουν. Η ασπίδα πρέπει να ενδυναμώνεται καθημερινά όσο διάστημα συνεχίζεται η επίθεση. Επίσης οραματιστείτε ένα καθρέφτη στο ηλιακό σας πλέγμα όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με έναν εχθρό.


5. Οραματιστείτε καθώς  σάς παίρνει ο ύπνος ότι σάς καλύπτουν τα χρυσά φτερά του Αρχάγγελου Μιχαήλ.


6. Βάλτε εικόνες του Αρχάγγελου Μιχαήλ σε κάθε δωμάτιο, εκτός από το μπάνιο. Γενικά βοηθάνε και οι εικόνες αγίων και άλλων αγγέλων, αν είστε σίγουροι ότι είναι φωτεινοί (το λέω γιατι οι περισσότεροι «άγιοι» δεν είναι άγιοι, αλλά σκοτεινοί εξωγήινοι).


7. Κάντε αγιασμό στο σπίτι σας, αν όχι με παπά, μόνοι σας, με λιβάνι ή φασκόμηλο και ραντίστε όλα τα δωμάτια με αγιασμό (θα τον βρείτε κάθε πρώτη του μηνός στις ορθόδοξες εκκλησίες). Περάστε το λιβάνι από όλες τις ηλεκτιρκές και ηλεκτρονικές συσκευές, τα παράθυρα, τις πόρτες και τα συρτάρια ενώ ζητάτε να φύγουν όλα τα κακά πνεύματα. Κάντε ευχέλαιο ή αγιασμό και στη δουλειά.


8. Βάψτε το σπίτι σας με φωτεινά και ζωηρά χρώματα, κάντε ανακαίνηση, ξαναδιακοσμήστε το, βάλτε καινούργια καλύμματα σε φωτεινά χρώματα και να ντύνεστε επίσης με φωτεινά χρώματα.


9. Βάλτε φρέσκα λουλούδια στο σπίτι σας ή και γλάστρες στο μπαλκόνι σας.


10. Να ακούτε απαλή και μελωδική μουσική, κατά προτίμηση κλασσική.


11. Να θρέφεστε υγιεινά με πολλά λαχανικά και φρούτα.


12. Να προσεύχεστε, να πηγαίνετε στην εκκλησία, ακόμα και όταν είναι άδεια, στη λειτουργία, μεταλάβετε. Πηγαίνετε σε ενεργειακούς τόπους, όπως η Ακρόπολη.


13. Διατηρείστε θετική σκέψη, ελπίδα, αισιοδοξία. Ακούτε θετικές υποβολές για ενδυνάμωση των θετικών σκέψεων (θα βρείτε πολλά τέτοια CD στο ίντερνετ).


14. Ασχοληθείτε με δημιουργικά πράγματα όπως χειροτεχνία ή διαβάστε κάτι που σάς ενδιαφέρει ή σάς εμπνέει.


15. Αποφεύγετε τους αρνητικούς ανθρώπους, τους μίζερους και τα ενεργειακά βαμπίρ. Κάντε παρέα μόνο με αυτούς που σάς κάνουν να αισθάνεστε καλά, και αν δεν υπάρχουν, καλύτερα να είστε μόνοι.


16. Να κοιμάστε με μια προστατευτική πέτρα κάτω από το μαξιλάρι σας, όπως το τυρκουάζ, ο μαλαχίτης ή το λάπις λάζουλι.


17. Φροντίστε να μπαίνει ήλιος στο σπίτι σας και κάντε συχνούς περιπάτους στη φύση ή έστω στην πόλη.


18. Γυμναστείτε.


19. Βάλτε στην κρεββατοκάμαρά σας ένα βαζάκι με αλάτι και ένα χαλαζία. Αλλάζετε το αλάτι κάθε μήνα.


20. Μείνετε μακρυά από καταχρήσεις (ποτό, κάπνισμα, ναρκωτικά, υπερκατανάλωση φαγητού και γλυκών, ανούσιο σεξ, τηλεόραση, βιντεοπαιχνίδια, κτλ.). Παν μέτρον άριστον (αλλά ναρκωτικά καθόλου).


21. Κάντε κάποιο ταξίδι, έστω και μόνοι σας, ακόμα και μακρυνό και σε άλλο πολιτισμό.


22. Κρατείστε το σπίτι σας και τον εαυτό σας καθαρό.


23. Πάρτε ένα κατοικίδιο, κατά προτίμηση γάτα, η οποία απορροφά την αρνητική ενέργεια.


24. Να έρχεστε σε συχνή επαφή με παιδιά.


25. Αποφεύγετε να βλέπετε ειδήσεις ή άλλες αρνητικές εκπομπές στην τηλεόραση. Δείτε καλύτερα μια κομωδία, ένα ντοκυμαντέρ ή κάτι που θα σάς ευχαριστήσει.


26. Αν έχετε εφιάλτες, να βάζετε τα παπούτσια σας ή τις παντόφλες σας με τις μύτες να βλέπουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.


27. Αλλάξτε χτένισμα, κόψτε ή βάψτε τα μαλλιά σας.


28. Χωρίς να το παρακάνετε, λίγη «shopping therapy» βοηθάει. Αγοράστε μικρά αλλά όμορφα αντικείμενα με λίγα χρήμματα.


29. Φτιάξτε κάποιο καινούργιο φαγητό ή γλυκό. Γενικά, ξεφύγετε από τη ρουτίνα.


30. Συχγωρείστε όλους όσους σάς έχουν βλάψει, συμπεριλαμβανόμενου και του εαυτού σας.


31. Αν κινδυνεύετε να σάς απαγάγουν εξωγήινοι, κάνετε το εξής τελετουργικό: Αγοράστε 5 διαυγείς χαλαζίες και φορτίστε τους λέγοντας 33 φορές για τον καθένα, κρατώντας τον στο δεξί σας χέρι και οραματιζόμενοι γαλάζιο χρώμα «Ζητώ την προστασία του Αρχάγγελου Μιχαήλ σ’αυτόν τον κρύσταλλο». Τον ευχαριστείτε. Να έχετε τον ένα πάντα πάνω σας. Τους άλλους 4 βάλτε τους σε κάθε πόδι του κρεββατιού σας αφού το τυλίξετε με χάλκινο σύρμα. Θα δημιουργηθεί σιγά-σιγά ένα δονητικό πεδίο που θα εμποδίζει τους εξωγήινους να σάς εντοπίζουν.


32. Γι’ αυτούς που προτιμούν να πουν μια προσευχή, συστήνω την εξής στον Αρχάγγελο Μιχαήλ:

«Άγιε Μιχαήλ Αρχάγγελε, υπεράσπισέ μας την ημέρα της μάχης. Γίνε ο φρουρός μας ενάντια στην κακία και τις παγίδες του διαβόλου. Ο Θεός ας τον επιτιμήσει, παρακαλούμε ταπεινά, και κάνε Εσύ, Πρίγκιπα της Επουρανίου Στρατιάς, με τη δύναμη του Θεού, να κατακρημνιστεί στην κόλαση ο διάβολος και όλα τα πονηρά πνεύματα που περιφέρονται στον κόσμο, αναζητώντας τον όλεθρο των ψυχών. Αμήν.»

Να τονίσω ότι η προσευχή πρέπει να λέγεται με την καρδιά, να αισθανόμαστε δηλαδή κάθε λέξη της και χωρίς αρνητικά συναισθήματα, αλλιώς δεν τη λαμβάνει ο παραλήπτης σωστά ή και καθόλου.


33. Μια άλλη προσευχή για προστασία στον αρχάγγελο Μιχαήλ είναι: «Αρχάγγελε Μιχαήλ μπροστά μου, αρχάγγελε Μιχαήλ πίσω μου, αρχάγγελε Μιχαήλ δεξιά μου, αρχάγγελε Μιχαήλ αριστερά μου, αρχάγγελε Μιχαήλ από πάνω μου, αρχάγγελε Μιχαήλ από κάτω μου, αρχάγγελε Μιχαήλ μέσα μου, αρχάγγελε Μιχαήλ παντού γύρω μου.»


34. Τέλος, η απάρνηση του Σκότους  χρησιμεύει για να λύνονται συνειδητές ή υποσυνείδητες συμφωνίες με σκοτεινές οντότητες.

-Στο όνομα του Φωτός, είθε ο Θεός να σε εξοστρακίσει, Σκότος.

-Απαρνιέμαι όλες τις δραστηριότητες του Σκότους.

-Ανακαλώ όλα τα συμβόλαια και τις συμφωνίες, τις προσκλήσεις και επικλήσεις, τις τελετές και τις μυήσεις με το Σκότος.

-Έως την αιωνιότητα, για όσο υπάρχει η ψυχή μου.

-Τάσσομαι με τον μοναδικό Δημιουργό του σύμπαντος, με την αγάπη και το φως.

-Στο όνομα του Φωτός, αμήν.


Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη λέξη «Φως» με τον Ιησού Χρηστό.35.Αγοράστε οργονίτες, βάλτε έναν σε κάθε γωνιά του δωματίου σας και κάτω από το κρεββάτι σας και φορέστε άλλον έναν σαν μενταγιόν. Το μενταγιόν θα σάς δώσει 20% περισσότερη ενέργεια και θα μετριάσει τις ψυσικές επιθέσεις. Και ο σταυρός προστατεύει.36. Για όσους έχουν ενέργειες υψηλής μαγείας πάνω τους από προηγούμενες ζωές συνιστάται ο εξής καθημερινός δεκάλεπτος διαλογισμός-οραματισμός για μερικούς μήνες: Καλέστε τους 7 αρχάγγελους και οραματιστείτε τους γύρω σας να σάς ρίχνουν λευκό θεϊκό φως.37.Η εξής προσευχή θα συμβάλει στη βελτίωση του κάρμα σας και θα μειώσει τις καρμικές επιθέσεις:


«Θέε μου σε παρακαλώ εξουδετέρωσε τη σκοτεινή δραστηριότητα των παράλληλών μου, οδήγησε τους χαμένους μου εαυτούς στο Φως, διάσπασε τους αιθερικούς μου κλώνους, συγκέντρωσε τα χαμένα κομμάτια ψυχής μου, αποδυνάμωσε τις οντότητές μου και ευλόγησε το σώμα και την ψυχή μου.»38.Από την προστασία στην επίθεση: Ζητήστε από τον αρχάγγελο Μιχαήλ ένα επιχαλκωμένο σπαθί και μ΄ αυτό χτυπήστε τους δαίμονες που σάς επιτίθονται ή σάς έχουν επιτεθεί. Δε χρειάζεται να τούς βλέπετε, απλά με την πρόθεση θα συντονιστείτε μαζί τους. Φανταστείτε ότι τούς χτυπάτε και έτσι χάνουν τη σκοτεινή τους ενέργεια και πάνε στο Φως. Επίθεση έχετε όποτε έχετε πονοκέφαλο ή άλλους πόνους, σωματικούς ή ψυχικούς, κάποιο ατύχημα  ή σάς χαλάει κάποιο μηχάνημα. Κάντε το με αγάπη, χωρίς αρνητικά συναισθήματα. Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα όπλα, όπως έναν κόπανο, βόμβες φωτός, λάσσο, σχοινιά, καμάκια, κ.λπ.39. Αφού πάρετε το σπαθί απο τον αρχάγγελο και στείλετε επιτυχώς στο Φως κάποιες οντότητες, φτιάξτε μία τεράστια σφαίρα φωτός όπου θα βάλετε όλο το σπίτι σας και από την οποία θα βγαίνουν θεϊκά χάλκινα (και μη) σπαθιά και λέιζερ φωτός με ρυνίσματα χαλκού. Ο χαλκός δηλητηριάζει τους νεφελίμ και έτσι όλοι πάνε στο Φως -νεφελίμ, δαίμονες κι εξωγήινοι, όσοι είναι πιο αδύναμοι από σας. Οι πιο δυνατοί αποδυναμώνονται. Μπορείτε επίσης να βάλετε σφουγγάρια από φως που να απορροφούν και να εξουδετερώνουν την αρνητική ενέργεια των οντοτήτων, καθώς και καθρέφτες που θα τούς επιστρέφουν όση περισσεύει. Ορίστε η παγίδα να ενεργοποιείται όποτε πλησιάζει κάποια σκοτεινή  οντότητα τη σφαίρα. Μπορείτε φυσικά να επινοήσετε όποιο σχήμα παγίδας θέλετε εσείς. Φρεσκάρετέ τη κάθε βράδυ για μερικά λεπτά και θα δουλέψει αποτελεσματικά. Όλοι μου οι πελάτες τα καταφέρανε. Φυσικά οι καρμικές οντότητες δεν μπορούν να πάνε έτσι στο Φως, παρά μόνο με καρμικό καθαρισμό. Αλλά οδηγώντας στο Φως πολλές άλλες θα μπορέσετε να ανεβείτε επίπεδο ψυχής και να εξισορροπήσετε περισσότερο το κάρμα σας.


40.Φανταστείτε ότι φοράτε μια πανοπλία όταν βγαίνετε έξω, αντιμετωπίζετε κόκκινους (σκοτεινά άτομα), ή ακόμα και στο σπίτι ή κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι κόκκινοι θα φεύγουν και οι φωτεινοί θα σας σέβωνται περισσότερο. Θα σας προστατεύει επίσης από μη-καρμικά ατυχήματα.

41.Πίνετε κάθε πρωί πριν πιείτε ή φάτε οτιδήποτε άλλο μια γουλιά αγιασμό. Αυτό θα σας κάνει πιο ανθεκτικό στις επιθέσεις.


42.Μπορείτε  να φτιάξετε το δικό σας αγιασμό και αγιασμένο  λάδι βάζοντας λίγο σε ένα μπουκάλι, πηγαίνοντας σε μια εκκλησία και στραυρώνοντάς τα τρεις φορές καθώς τα  κρατάτε μπροστά σε μια εικόνα του Ιησού Χριστού, ζητώντας Του να τα ευλογίσει. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα γεμίζετε με περισσότερο νερό ή λάδι και θα ευλογηθεί και το υπόλοιπο.


43 Μπορείτε να ευλογήσετε οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο με τον ίδιο τρόπο.


44. Τρίψτε λίγο αγιασμένο λάδι στα επώδυνα σημεία.


45.Μια άλλη χρήσιμη τεχνική για να κατευνάσετε τον πόνο είναι να ζητήσετε και να οραματιστείτε μια ομάδα αγγέλων να σάς στέλνει θείο θεραπευτικό φως στο ευαίσθητο σημείο. 15 έως 20 λεπτά είναι συνήθως αρκετά.