GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
Υγεία και προτεινόμενα προϊόντα


H ύπνωση βοηθάει τον καθένα να αποκτήσει αυτογνωσία ως προς ποια είναι τα μαθήματα που έχει αναλάβει να μάθει σ' αυτή του την ενσάρκωση. Μέσω αυτών των μαθημάτων μαθαίνουμε τη συγχώρεση, τη συμπόνοια, την αυτοεκτίμηση, την ταπεινότητα, την υπομονή, την εμπιστοσύνη και την αποδοχή, για να αναφερθώ σε κάποιες βασικές αρετές. Υποφέρουμε όταν αντιστεκόμαστε στην εκμάθηση κάποιας αρετής. Η ψυχική οδύνη δεν πάει λοιπόν χαμένη, είναι μια διαδικασία που χρησιμεύει στην ενδυνάμωση και στη σοφία μας. Η πλειοψηφεία των ανθρώπων δυστυχώς αποφεύγει την ψυχική οδύνη, η δυτική κοινωνία γενικά την αποφεύγει. Αντί να βιώνουμε σ' όλη τους την ένταση τα αισθήματά μας, όταν αυτά είναι αρνητικά, τα καταπνίγουμε καταφεύγοντας στους εθισμούς ή αποφεύγοντας να τα σκεφτόμαστε. Αυτό δεν οδηγεί αλλού απ' το να μένουμε στάσιμοι σε μια ανιαρή και μέτρια ζωή. Γιατί το κάνουμε αυτό; Γιατί δεν έχουμε καταλάβει σαν κοινωνία ότι μόνο κατανοώντας πλήρως τις πνευματικές και καρμικές αιτίες των προβλημάτων μας θα μπορέσουμε να τα κατανοήσουμε πλήρως και να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά. Είτε ανήκετε στην πρώτη κατηγορία που βιώνει τα συναισθήματα είτε στη δεύτερη που τα καταπνίγει, υπάρχει τρόπος να ανυψωθείτε υπεράνω τους. Πρέπει να αποκτήσουμε μια αποστασιοποίηση, μια νοοτροπία παρατηρητή. Να γνωρίζουμε δηλαδή πότε και γιατί φερόμαστε με τρόπο που βλάπτει τον εαυτό μας και τους άλλους και να το παρατηρούμε. Όταν αποκτούμε τη συνήθεια να παρατηρούμε τη δυσλειτουργική συμπεριφορά μας σιγά-σιγά τη βαριόμαστε και τη σταματάμε. Όλοι θέλουμε να νιώθουμε καλά, απλά δεν ξέρουμε πώς. Ο διαλογισμός είναι ένας καλός τρόπος να αποκτήσουμε αυτή την αποστασιοποίηση.


Σάς δίνω μια λίστα από  προϊόντα και υπηρεσίες που έχω δοκιμάσει και πιστοποιήσει:

-Κολλοειδής άργυρος. Σκοτώνει όλα τα μικρόβια και τους ιούς, σε ζώα και ανθρώπους. Μπορείτε να τον αγοράσετε στο φαρμακείο ή να πάρετε ένα μηχάνημα και να τον παρασκευάσετε μόνοι σας. Στο Σκανδιναβικό μου φόρουμ θα βρείτε βίντεο στα αγγλικά με πληροφορίες γύρω από τον κολλοειδή άργυρο και πώς να τον φτιάξετε. http://aandeligkrig-healing.freeforums.net/thread/424/kolloidalt-lv


-Η θεραπεία για τον καρκίνο, το έιτζ και τις περισσότερες άλλες αρρώστειες υπάρχει! Όχι μόνο υπάρχει, αλλά είναι και απλή και φτηνή! Βασίζεται στη χορήγηση οξυγόνου κατευθείαν στα κύτταρα. Στην ιστοσελίδα https://www.theoneminutemiracleinc.com/pages/the-one-minute-cure-book-suggested-protocol μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες. Πρόκειται για μια εύκολη στην παρασκευή και χορήγησή της συνταγή, προσιτή στον καθένα μας. Είναι αποδεδειγμένο ότι ο καρκίνος, οι ιοί, τα βλαβερά μικρόβια και βακτηρίδια δεν μπορούν να επιζήσουν σε οξυγονομένο περιβάλλον. Μ' αυτή τη θεραπεία έχουν γιατρευτεί ακόμα και άτομα στα τελευταία στάδια καρκίνου! Όμως δε χρειάζεται να φτάσουμε εκεί για να φροντίσουμε για την υγεία μας. Με μια μικρή ημερήσια δόση οξυγόνου, μπορούμε να αποφύγουμε κρυολογήματα και σοβαρότερες μολύνσεις. Είναι γεγονός ότι δεν μολυνόμαστε από τους ιούς απλά επειδή εισβάλλουν στον οργανισμό μας , αλλά επειδή το ανοσοποιητικό μας σύστημα είναι πεσμένο και δεν μπορούμε να τούς αποβάλλουμε. Στις μέρες μας, με τη μόλυνση του περιβάλλοντος, δεν απορροφούμε ούτε από τον αέρα ούτε από τα τρόφιμα αρκετό οξυγόνο και είναι αναγκαίο να αντισταθμίσουμε αυτή την έλλειψη. Η έλλειψη οξυγόνου αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Για δύναμη και ανθεκτικότητα, ακόμα και για να ξεπεράσουμε τον αλκοολισμό, συνιστάται αυτή η θεραπεία. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε τα συστατικά στο εμπόριο, μπορώ να σας τα προμηθεύσω.

Το προϊόν αυτό έχει μια ανεπιθύμητη παρενέργεια, κάνει τα δόντια να σπάνε, τουλάχιστον τα ευαίσθητα. Κάποια άτομα δεν τα επηρεάζει καθόλου, άλλα τα επηρεάζει αμέσως, ακόμα κι αν ξεπλένουν το στόμα τους μετά.  Σ΄αυτές τις περιπτώσεις μπορεί κανείς να πίνει νερό με όζον ή να πάρει MMS. Θα το βρείτε στο ίντερνετ.


-Μπορούμε άνετα να συνδυάσουμε την άνωθεν θεραπεία με τη κατανάλωση του βοτάνου λαπάτσο. Το λαπάτσο (ή πάου ντ' άρκο ή ταχίμπο) είναι ένα δέντρο με λιλά άνθη που μεγαλώνει στην περιοχή των Άνδεων, στα δάση της Παραγουάης, του Περού, της Βραζιλίας και της Αργεντινής. Το χρησιμοποιούσαν οι σαμάνοι-θεραπευτές των Γκουαρανί σαν πανάκεια για τους αρρώστους τους. Περιέχει υψηλές αντιοξειδωτικές και δυναμωτικές ιδιότητες, πολύ υψηλότερες από π.χ. αυτές του τζινσένγκ και μπορεί να λαμβάνεται σαν απλό δυναμωτικό, για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να προλαμβάνει κρυολογήματα ή και για να βοηθήσει την ίαση παθήσεων όπως ο καρκίνος, το έιτζ, τη γρίππη, αλλεργίες, κτλ. https://www.nutriplanet.org/2014/03/10-reasons-to-drink-lapacho-tea/


-Άλλη μια θεραπευτική μέθοδος, αλλά εξ' ίσου σημαντική, είναι η πνευματική. Πάντα αρρωσταίνει πρώτα το αιθερικό μας σώμα και έπειτα το υλικό. Πώς αρρωσταίνει το αιθερικό μας σώμα; Αρρωσταίνει μετά από πολύχρονη έκθεση σε αρνητικά συναισθήματα όπως το άγχος, ο φόβος, το μίσος, κτλ. Αυτά τα συναισθήματα προκαλούν συγκεκριμμένες συχνότητες οι οποίες αντιστοιχούν σε συγκεκριμμένες αρρώστειες. Αν εξουδετερώσουμε αυτές τις συχνότητες, επέρχεται ίαση. Μια εξαιρετική μέθοδος είναι οι “κωδικοί ίασης” (healing codes, http://www.thehealingcodes.com/cmd.php?af=899549 ). O dr. Alex Lloyd ανακάλυψε αυτή τη μέθοδο μέσω “ουράνιας επικοινωνίας”, όπως τη χαρακτήρησε. Έχει χιλιάδες ασθενείς οι οποίοι ήταν καταδικασμένοι κι' όμως γιατρεύτηκαν. Αποτελείται από συγκεκριμμένες θέσεις των χεριών σε σημεία του κεφαλιού μας στα οποία χορηγούμε “μαγνητική” ενέργεια. Να ξέρετε όμως ότι χρειάζεται να επενδύσετε κάποιο χρόνο (με τη γρήγορη μέθοδο ένα πεντάλεπτο την ημέρα, με την παραδοσιακή μισή ώρα) και να θέλετε να ξεπεράσετε τα αρνητικά συναισθήματά σας.


-Μια εξ' ίσου καλή μέθοδος πνευματικής θεραπείας είναι το τσι γκονγκ, το οποίο προέρχεται από την Κίνα . Αυτή που χρησιμοποιώ εγώ λέγεται spring forest qi gong. Διδάσκεται από τον Chunyi Lin, ο οποίος την μελέτησε για δεκαετίες γυρίζοντας την πατρίδα του. Τώρα τη διδάσκει στις ΗΠΑ και έχει φτιάξει μια μέθοδο με CD, DVD και βιβλία προσιτά στον καθένα. Και αυτή η μέθοδος απαιτεί χρόνο, από μισή ώρα την ημέρα τουλάχιστον. Μπορείτε να ενημερωθείτε γι' αυτήν και να την αγοράσετε στο www.learningstrategies.com . Εκεί υπάρχουν και άλλες μέθοδοι εκμάθησης.


-Όλοι σας θα έχετε ακούσει για τα πλεονεκτήματα του διαλογισμού. Οι μετρήσεις που έγιναν σε γιόγκι και άλλους βουδιστές μοναχούς που περνάνε όλη τους τη ζωή διαλογιζόμενοι, έδειξαν ότι ο εγκέφαλός τους έχει χιλιάδες περισσότερους νευρώνες μεταξύ των δύο ημισφαιρίων απ' ό,τι αυτός του μέσου ανθρώπου. Το αποτέλεσμα είναι τα δυό τους ημισφαίρια να είναι ισορροπημένα. Στους υπόλοιπους ανθρώπους αυτό δεν ισχύει. Το ένα μας ημισφαίριο -συνήθως το αριστερό- είναι πολύ πιο πλούσιο σε νευρώνες από το δεξί. Αυτό συμβαίνει γιατί αυτό είναι το μέρος του εγκεφάλου μας που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή (στην μελέτη, στη σκέψη, στη δουλειά, κτλ). Το δεξί διευθύνει τις διαισθητικές μας ικανότητες, που στους περισσότερους υπολειτουργούν. Με το διαλογισμό αυτές αυξάνονται και αποκτάμε όλο και περισσότερη “φώτιση”. Γινόμαστε πιο πνευματικοί και ταυτόχρονα φεύγουν οι δυσλειτουργικές αντιδράσεις και συμπεριφορές. Φεύγει το άγχος, η κατάθλιψη, ο θυμός, οι εθισμοί. Αποκτάμε μια σοφία, βλέπουμε τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένοι. Ποιος όμως μπορεί σήμερα, στο γρήγορο δυτικό κόσμο, να αφιερώνει όλη του την ημέρα στο διαλογισμό; Σίγουρα ελάχιστοι! Ο Bill Harris εφηύρε μια μέθοδο “παθητικού” διαλογισμού (δηλαδή δε χρειάζεται να συγκεντρωνόμaστε σε τίποτα, αλλά μπορούμε να αφήσουμε το μυαλό μας να τρέχει στις σκέψεις του) που είναι πολύ αποτελεσματικός. Δε χρειάζονται ατέλειωτες ώρες, αρκεί μια ωρίτσα την ημέρα. Τα αποτελέσματα σ' εμένα ήταν άμεσα και θεαματικά, αφού μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ξεπέρασα κατάθλιψη και εθισμούς. Θα βρείτε τη μέθοδο στο http://www.centerpointe.com/v2/ .


-Είναι γνωστό ότι το νερό στην εποχή μας είναι επιβαρυμένο με πάρα πολλά μικρόβια και βαρειά μέταλλα που βλάπτουν την υγεία μας αργά και σταθερά. Συστήνω ένα καταπληκτικό φίλτρο που καθαρίζει κατά 99,99% το νερό της βρύσης. Τοποθετείται εύκολα, έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, τηρεί τις προδιαγραφές της ΝSF (National Science Foundation) και μπορεί να πληρωθεί με δόσεις. Από την ίδια εταιρία μπορείτε να προμηθευτείτεκαι άλλα προϊόντα υγείας και υγιεινής άριστης ποιότητας, σε προσιτές τιμές και φιλικά προς το περιβάλλον. Για περισσότερες πληροφορίες και για την προμήθευσή τους επικοινωνήστε με την Κατερίνα Βογιατζή στο τηλέφωνο 6932304187.


-Μπορείτε να κάνετε αναδρομή σε προηγούμενη ζωή μόνος σας στην πολυθρόνα σας με την ηχογράφησή μου στα ελληνικά (ή μια σειρά από άλλες γλώσσες). Διαρκεί περίπου μισή ώρα και σάς καθοδηγεί βήμα-βήμα σε μια προηγούμενη ζωή. Πηγαίνετε στο λογαριασμό σας του Paypal , επιλέξτε Αποστολή χρημμάτων σε συγγενείς και φίλους, βάλτε το μέιλ μου και στείλτε το ποσό των 8 ευρώ  μαζί με ένα μήνυμα με την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τη γλώσσα της ηχογράφησης και θα τη λάβετε μέσα σε 24 ώρες. Αν δεν πάρετε όλες τις απαντήσεις την πρώτη μπορείτε να επιστρέψετε όσες φορές θέλετε στην ίδια ζωή, ώστε να την εξερευνήσετε λεπτομερώς.


- Εναλλακτικό προϊόν για έναν καλό ύπνο: Melissa Dream,

https://www.bodykind.com/browse/486-melissa-leaf.aspx


-Για να εξουδετερώσετε υπόγεια ρεύματα κάτω από το κρεββάτι σας, αυτές είναι διάφορες μέθοδοι και πόσο τα εξουδετερώνουν:

α.Σεντόνι γείωσης, 98%

β.Biopyramid, http://www.mymobichip.com/pxd-biopyramid , 97%

γ.Oργονίτες, 88%

δ.Φορτισμένο  αλάτι από αυτές τις μπαταρίες, http://www.servranx.com/Categories/Radionique/Materiel/Batteries-NEUTRAL-Les-7.aspx?lang=en-US , 63%.

ε.Φορτισμένοι  οβελίσκοι διαφανούς χαλαζία, 42%

ζ.Ένα ποτήρι αλατισμένο αγιασμό που αλλάζετε κάθε εβδομάδα,  27%.

Προσωπικά  συνδυάζω το φορτισμένο αλάτι, τους χαλαζίες τον οργονίτη και τον αγιασμό.

-Για να εξουδετερώσετε την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του υπολογιστή σας τοποθετήστε κάτω από το μόνιτορ έναν οργονίτη σε σχήμα πυραμίδας  5 εκατοστών ύψους και ένα ποτηράκι με αγιασμό και αλάτι. Ο οργονίτης την εξουδετερώνει 89% και ο αγιασμός 11%.


-Οι εμπορικές ηχογραφήσεις είναι σχεδόν πάντα πνευματικά βρώμικες, ακόμα κι αν έχουν πνευματικό περιεχόμενο, όπως μουσική για διαλογισμό, οι υποβολές για αυτοβελτίωση, κτλ. Καλό είναι να αποκτήσετε τη συνήθεια να τις καθαρίζετε πριν τις ακούσετε. Τοποθετίστε το CD πάνω σ ένα ποτήρι νερό με αγιασμό για μία εβδομάδα και μετά θα έχει εξαγνιστεί! Αν είναι ηχογράφηση σε υπολογιστή, αντιγράψτε τη σε CD και όταν καθαρίσει αντιγράψτε το ξανά στον υπολογιστή.


-Για να εξουδετερώσετε την αλλεργία στις γάτες να πίνετε 3 φορές την ημέρα μια κουταλιά της σούπας νερό με 4 σταγόνες αιθέραιο έλαιο μέντας, λεμονιού και λεβάντας. Αν το σύμπτωμα εμφανίζεται στο λαιμό, κάντε πρώτα γαργάρα με το διάλυμα. Αν έχετε γάτες στο σπίτι σας να φοράτε μάσκα όταν έρχεστε κοντά τους, να τις αγγίζετε με γάντια και να αγοράσετε έναν καθαριστή αέρα. Όταν κάνετε ανάκτηση ψυχής τα συμπτώματα θα εξαφανιστούν μόνιμα και θα μπορείτε πλέον να αγγίζετε τα ζωάκια σας χωρίς γάντια. Επίσης βοηθάει ο βελονισμός. Να μην τα αφήνετε να αυνανίζονται πάνω σας, γιατί αυτό είναι συχνά η πνευματική αιτία μιας αλλεργίας.