GreekEnglish EspañolSvenska (Sverige)Finnish (Suomi)
Το συμβούλειο του φωτός και οι δυνάμεις του σκότους

 


Αυτές είναι οι λεγόμενες Guide Stones, ένα μνημείο στην πολιτεία της Γεωργίας, ΗΠΑ. Σ' αυτές έχει αναφερθεί ο ερευνητής Δημοσθένης Λιακόπουλος, καθώς μία από τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω σ'αυτές τις πέτρες είναι “Η ανθρωπότητα πρέπει να παραμείνει κάτω από 500 εκατομμύρια”. Είναι πολύ πιθανό να έχουν ανεγερθεί από τις σκοτεινές δυνάμεις, οι οποίες θέλουν να καταστραφεί η ανθρωπότητα. Όμως στις δύο από αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε μια φωτεινή μορφή σε σχήμα στρόβυλου που κάθε άλλο από σκοτεινή δύναμη φαίνεται. Είναι άραγε ένας ελοχίμ, ένας άγγελος ή απλώς κάποιο πνεύμα/φάντασμα; Προσπαθούν οι άγγελοι να απαλύνουν τις καταστροφές που οι Νεφελίμ, οι εξωγήινοι συνεργάτες τους και οι δαίμονες θέλουν να προκαλέσουν; Διαδραματίζεται όντως σε μια άλλη αλλά τόσο κοντινή διάσταση μια μάχη μεταξύ σκοτεινών και φωτεινών δυνάμεων;


Οι εκατοντάδες αναδρομές και διοχετεύσεις έχουν δείξει ότι έτσι είναι πράγματι. Αλλά και άτομα από άλλα επαγγέλματα, όπως αρχαιολόγοι, ανθρωπολόγοι, αστροναύτες, πρώην μέλη μυστικών εταιριών, κτλ. φαίνονται να συμφωνούν. Χαρακτηριστικά, οι αναδρομές σε ζωές στην Ατλαντίδα δείχνουν μια παρόμοια πάλη μεταξύ δύο ομάδων ανθρώπων: αυτών που ήταν αποκλειστικά προσκολλημένοι στην ικανοποίηση των αισθήσεών τους και στα υλικά αγαθά, οι λεγόμενοι “γιοι του Βελιάλ” και των “Γιων του νόμου του Ενός”, που ήταν πνευματικά άτομα και προσπαθούσαν να σώσουν τον κόσμο τους από την καταστροφή με το διαλογισμό και τη διδασκαλία. Ο Βελιάλ είναι ένας από τους βασιλείς των Νεφελίμ, τα όντα που παρίσταναν τους θεούς στους αρχαίους λαούς. Ο Βελιάλ έχει ανθρώπινο σώμα και κεφάλι λύκου και ανοίκει στο γένος των μαλτσέχ, οι γιγαντιαίοι λυκάνθρωποι. Οι Νεφελίμ γεννήθηκαν από την ένωση 210 έκπτωτων Ελοχίμ (εξελλιγμένα φωτεινά όντα) και των γήινων γυναικών. Ένα μέρος τους ακολούθησε τον Κρόνο, και μαζί του την εξουσία και τον εγωισμό και ονομάστηκαν Νεφελίμ και ένα άλλο μέρος ακολούθησε το Δία και ονομάστηκαν Ελ. Ο Δίας, αν και επίσης ήταν εγωιστής και αποζητούσε την εξουσία, αρχικά ήταν ευνοϊκός προς τους ανθρώπους, αλλά αργότερα έγινε εχθρικός. Τότε την ανθρωπότητα βοήθησαν άλλοι Ελ. Οι Νεφελίμ λατρεύονταν εκμεταλλευόμενοι την άγνοια και το φόβο των ανθρώπων και τους χρησιμοποιούσαν ως σκλάβους τους και τροφή τους. Επέβαλλαν απάνθρωπες και άσκοπες θυσίες για να ικανοποιήσουν τα άγρια ένστικτα βίας και ανθρώπινης σάρκας και αίματος. Οι Ελ πολέμησαν με τους Νεφελίμ στη γιγαντομαχία που έλαβε χώρα το 33.000 π.χ. Τούς έχωσαν στο εσωτερικό της γης όπου συνεχίζουν να βρίσκονται. Οι Ελ έφυγαν για το Σύριο (Νιμπίρου) αλλά κάποιοι από αυτούς επέστρεψαν για να ξαναπιάσουν τους Νεφελίμ που βγήκαν από τις υπόγειες πύλες το 1200 π.χ. και βασίλευαν, ειδικά σε Αμερική και Ασία. Αυτό επαναλήφθηκε το 1200 π.χ. όταν ξαναπήραν την Ασία υπό την κατοχή τους συνεργαζόμενοι με τους ντόπιους βασιλείς. Η ηγεμονία τους διήρκησε χίλια χρόνια, μέχρι που το 327 π.χ. ο Μεγάλος Αλέξανδρος πολέμησε μαζί τους και τούς ξαναέχωσε στο εσωτερικό της γης. Αυτή ήταν η αληθινή αποστολή του Αλέξανδρου και του στρατού του.


Οι αναδρομές έδειξαν ότι οι ψυχές των παρθένων που θυσιάστηκαν σε εκείνα τα τελετουργικά παραδώθηκαν στους Νεφελίμ καθώς και στους εξωγήινους και δαίμονες με τους οποίους συνεργάζονταν. Στην Ατλαντίδα, οι γυοι του Βελιάλ ήταν λοιπόν τα πιόνια των δυνάμεων του σκότους, ενώ οι γιοι του νόμου του Ενός πίστευαν στον αληθινό Θεό Δημιουργό και διαλαλούσαν τις πνευματικές αξίες. Όμως δεν μπόρεσαν να ανεβάσουν αρκετά την πνευματική δόνηση και οι δυνάμεις του σκότους υπερίσχυσαν. Μετά από πόλεμο με την Ελλάδα και χρησιμοποιώντας τα υπερόπλα των αρχαίων θεών, η Ατλαντίδα καταστράφηκε το 9.600 π.χ.. Όμως η μάχη μεταξύ καλού και κακού δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού οι Νεφελίμ συνεχίζουν να κυβερνούν τη γη από τις υπόγειες βάσεις τους. Κάποιοι απ’ αυτούς κυκλοφορούν ανάμεσά μας, μαζί με τους εξωγήινους συνεργάτες τους που σε αιθερική μορφή καταλαμβάνουν τους ανθρώπους ή με ανθρώπινη μορφή διεκπεραιώνουν τα σχέδιά τους για κατάκτηση.

Περισσότερα...